AMITTO

pokazuje 1 - 6 z 6 elementów
  • MODEL 300 -tarka do sera Amitto
    MODEL 300 -tarka do sera Amitto   MODEL 300 - tarka do wiórkowania sera. Jest prostym i niezwykle efektywnym urządzeniem do wiórkowania sera. Ser wiórkowany tuż przed użyciem zachowuje pełen aromat. M ... więcej >>>Bjorklund
    48,00 zł[łącznie 23% Vat]
  • MODEL 1000 - strug do sera Amitto
    MODEL 1000 - strug do sera Amitto MODEL 1000 - strug do sera Amitto - strug do serów twardych i półtwardych typu,Gouda, Gruyer, Radamer. Seria Amitto jest bez wątpienia największą innowacją w cięciu sera od kiedy pow ... więcej >>>Bjorklund
    48,00 zł[łącznie 23% Vat]
  • MODEL D
    MODEL DMODEL  D /25 /Amitto- strug do serów  miękkich. Zredukowana powierzchnia  części tnącej powoduje, że ser nie przykleja się do struga.Idealny do serów typu Lazur, Dor Blue, ... więcej >>>Bjorklund
    48,00 zł[łącznie 23% Vat]
  • Model 710
    Model 710MODEL 710 / Amitto - strug do sera uniwersalny, stosowany do serów twardych i półtwardych ale również do serów pleśniowych i deserowych. Seria Amitto jest bez wątpieni ... więcej >>>Bjorklund
    48,00 zł[łącznie 23% Vat]
  • MODEL 95
    MODEL 95 MODEL 95/ 25/ Amitto -nóż do sera. Rekomendowany do większości miękkich i średnio miękkich serów pleśniowych typu Brie, Gorgonzola, Camembert. Seria Amitto jest bez wątpienia naj ... więcej >>>Bjorklund
    48,00 zł[łącznie 23% Vat]
  • MODEL 97
    MODEL 97MODEL 97 /25 / Amitto - nóż  do  smarowania. Używany  zarówno  do  serów  kremowych, topionych jak i masła. Seria Amitto jest bez wątpienia najw ... więcej >>>Bjorklund
    48,00 zł[łącznie 23% Vat]